loader

Όροι και προϋποθέσεις 2nd SoccerHub Tournament

 1. Το τουρνουά θα γίνει σε 7 γήπεδα:
 • Θεσσαλονίκη: All Star Top Fitness (Κέντρο), Planet FC (Ανατολικά), Κανονιέρηδες Soccer Center (Αντολικά)
 • Αθήνα: Football’s Factory, Thunders Sport Center, Renti Arena 
 • Ιωάννινα: Ποδοσφαιρικό γήπεδο Παραλιμνίου 
 1. Οι αγώνες θα αρχίσουν στα μέσα Νοεμβρίου με ενδεχόμενο να παραταθεί λίγο η έναρξη τους.
 1. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα βρίσκεται στο SoccerHub app και θα αναρτηθεί επίσης στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής (www.soccerhub.gr) αλλά και στα Social media της διοργανώτριας αρχής. Αναβολές αγώνων θα πραγματοποιούνται μόνο λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή σοβαρού προβλήματος της εκάστοτε ομάδας. 

Η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα αναβολής αγώνα μόνο 2 φορές . Οι ομάδες θα κατανεμηθούν σε ομίλους σύμφωνα με τις μέρες και ώρες που έχουν δηλώσει, όσο αυτό είναι δυνατόν. Η μέρα και η ώρα του αγώνα θα συμφωνείται μεταξύ των 2 ομάδων και της διοργανώτριας αρχής με βάση το πρόγραμμα του εκάστοτε γηπέδου στην αρχή της αγωνιστικής εβδομάδας. Η διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να ορίσει ημέρα και ώρα του αγώνα αυθαίρετα, σε περίπτωση που οι 2 ομάδες αδυνατούν να συμφωνήσουν. Η ομάδα που δεν θα παρευρεθεί στον αγώνα θα χάνει τον αγώνα στα χαρτιά (άνευ αγώνα). Προτείνεται στις ομάδες να παρακολουθούν το SoccerHub app αλλά και την ιστοσελίδα και τα Social Media της διοργανώτριας αρχής ανα τακτά χρονικά διαστήματα ούτως ώστε να ενημερώνονται. 

 1. Κατα το τέλος της Α Φάσης οι νικήτριες ομάδες, ο πρώτος σκόρερ και ο πρώτος σε MVP θα βραβευθούν ξεχωριστά. 
 1. Με το πέρας της Α Φάσης θα ακολουθήσει η Πανελλήνια φάση που θα πραγματοποιηθεί σε μια απο τις 3 πόλεις σε ένα διήμερο που θα καθοριστεί από την διοργανώτρια αρχή. Οι ομάδες που δεν θα μπορούν να παρευρεθούν στην Πανελλήνια τελική φάση για οποιοδήποτε λόγο χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής τους σε αυτήν και την θέση τους κερδίζει η ακριβώς επόμενη ομάδα με βάση την τοπική της κατάταξη. Η διοργανώτρια αρχή καλύπτει τα έξοδα του φθηνότερου μέσου μεταφοράς στην πόλη όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση. Η διοργανώτρια αρχή δεν θα κλείσει εισιτήρια στις ομάδες αλλά θα δώσει τα λεφτά στην ομάδα με την άφιξη της στην πόλη. Αν η ομάδα επιλέξει άλλο τρόπο για να ταξιδέψει, η διοργανώτρια αρχή δεν φέρει καμία ευθύνη και θα δώσει το ποσό που αναφέρεται πιο πάνω στην εκάστοτε ομάδα. Τα έξοδα διαμονής το διήμερο αυτό καλύπτονται από την εκάστοτε ομάδα. Η διοργανώτρια αρχή θα φροντίσει να παρέχει προνομιακές τιμές στις ομάδες όπου δεν θα είναι κατα πολύ χαμηλότερες από τις τιμές που προσφέρει το κατάλυμα σε κανονικούς πελάτες. 
 1. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 60 λεπτών και η χρέωση θα είναι 60 ευρώ ανεξάρτητα από το πόσο χρεώνει το γήπεδο την ώρα. Οι ποδοσφαιριστές για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής πρέπει να καταβάλουν το κόστος εγγραφής που ανέρχεται στα 5 ευρώ ανα άτομο μέχρι και τον 2ο αγώνα που θα δώσει η ομάδα τους.
 1. Οι κανόνες του παιχνιδιού ισχύουν όπως αυτοί ορίζονται από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία Μίνι ποδοσφαίρου (EMF).
 1. Το πρωτάθλημα θα είναι 6×6. Παρ΄ όλα αυτά το κάθε γήπεδο έχει το δικαίωμα να το προσαρμόσει σε 5×5 κατά την διάρκεια της Α Φάσης ανάλογα με τις εγκαταστάσεις που διαθέτει. Επίσης οι ομάδες έχουν το δικαίωμα αν το επιθυμούν να παίξουν έναν αγώνα 5×5 αφού πρώτα κάνει αίτημα στην διοργανώτρια αρχή ή αν τους δώσει την έγκριση επί τόπου ο διαιτητής του αγώνα. Η Β Φάση (Τελική φάση) θα είναι 6×6. 
 1. Οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τις στολές τους σε προνομιακές τιμές από συνεργάτη της διοργανώτριας αρχής. Σε περίπτωση που μια ομάδα επιλέξει να μην αγοράσει στολή έχει την υποχρέωση να φοράει τουλάχιστον ομοιόμορφα χρώματα. 
 1. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει απο 6 μέχρι 10 ποδοσφαιριστές, δηλώσεις μπορούν να γίνουν μόνο κατά την διάρκεια των ομίλων. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται σε 2 ομάδες μέχρι το τέλος των ομίλων. Επίσης οι μεταγραφές είναι ανοιχτές κατα την περίοδο των ομίλων και μόνο. Αν ένας ποδοσφαιριστής συμμετέχει παράνομα σε έναν αγώνα η αντίπαλη ομάδα έχει το δικαίωμα να καταβάλει ένσταση που θα εξετάσει η διοργανώτρια αρχή. Εάν το πόρισμα είναι ότι κάποιος συμμετείχε παράνομα στον αγώνα, η ομάδα που παρέβη τους κανόνες χάνει τον συγκεκριμένο αγώνα ανευ αγώνα με σκόρ αγώνα 3-0. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μεγάλο δώρο είναι μέχρι 8 άτομα ανεξάρτητα αν η ομάδα είχε δηλωμένα περισσότερα άτομα. Εάν μια ομάδα έχει δηλωμένα 6 άτομα το δώρο θα είναι για 6 άτομα. 

 1. Η νίκη έχει αξία 3 βαθμών, η ισοπαλία 1 και η νίκη άνευ αγώνα επίσης 3 βαθμών. Κριτήρια ισοβαθμίας: Α) Βαθμοί, Β) Διαφορά γκολ, Γ) Καλύτερη επίθεση, Δ) Καλύτερη άμυνα, Ε) Αλφαβητική σειρά. 

Σε διπλούς νοκ αουτ αγώνες ισχύει το συνολικό σκορ και όχι το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας 2 αγώνων (π.χ 1-1 και 2-2) ακολουθεί 5λεπτη παράταση όπου ισχύει το συνολικό σκορ και όχι χρυσό γκολ και μετά διαδικασία των πέναλτι.  

 1. Για κάθε αγώνα υπάρχει διαιτητής που θα ορίζεται από την διοργανώτρια αρχή, ο οποίος θα κρατάει χρόνο και θα είναι κύριος υπεύθυνος του αγώνα. Ο χρόνος θα είναι μικτός (2 ημίχρονα 25 λεπτών και διάλειμμα ημιχρόνου 10 λεπτών) και θα υπάρχουν καθυστερήσεις τις οποίες θα ορίζει ο διαιτητής. Όλα τα πλάγια εκτελούνται με τα πόδια. Επίσης ο τερματοφύλακας επιτρέπεται να περάσει την μπάλα μετά το κέντρο με τα χέρια.
 1. Επιτρέπονται όλων των ειδών οι τάπες (σχάρα, πολύταπο) εκτός από τις σιδερένιες.  
 1. Σε περίπτωση κόκκινης κάρτας η ομάδα παραμένει με 4 ή 5 (ανάλογα την μορφή του αγώνα) και ο παίκτης που την δέχτηκε δεν μπορεί να αγωνιστεί για το υπόλοιπο του αγώνα. Ισχύει ο κανόνας των 8 φάουλ = μακρινό πέναλτι. Τα φάουλ μηδενίζονται σε κάθε ημίχρονο. 

Διασφάλιση Προσωπικών Δεδομένων / GDPR

 1. Με την αποδοχή των όρων η ΣΟΚΕΡΧΑΜΠ IKE διατηρεί το δικαίωμα να διατηρήσει στις βάσεις δεδομένων της και να επεξεργαστεί τα προσωπικά στοιχεία (emails, κινητό, ονοματεπώνυμο κ.α.) και στοιχεία επικοινωνίας που της παραχωρήσατε κατά την εγγραφή σας στη φόρμα εγγραφής του τουρνουά.
 1. Με την αποδοχή των όρων παραχωρείτε στη ΣΟΚΕΡΧΑΜΠ IKE το δικαίωμα αποθήκευσης, επεξεργασίας και αναδημοσίευσης κειμένων σε έντυπα και ψηφιακά μέσα δικά της ή/και τρίτων, φωτογραφικού, ηχητικού και άλλου ψηφιακού υλικού που σας περιλαμβάνει, το οποίο λήφθηκε ή παρήχθη από την ίδια ή τρίτα μέρη κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος/ τουρνουά.

Μάθε τα τελευταία μας νέα